World Trade Center konferens

Ljusa konferensmöjligheter i Malmö, Lund & Helsingborg  

 

Lägg ditt nästa möte i något av World Trade Centers konferenslokaler som ligger med närhet till städernas kärna och kommunikationsstråk.
WTC erbjuder konferenslokaler i våra centers i Malmö och Lund. På vår filial i Helsingborg samarbetar vi med Radisson Blu Metropol Hotel som erbjuder olika möteslokaler.

 

Konferensrum för det mindre eller större mötet


WTC konferens erbjuder en mängd olika konferens- och mötesrum för upp till 108 deltagare i största lokalen. Samtliga rum har tillgång till senaste presentationstekniken samt kostnadsfritt Wi-fi. Rummen är ljusa och luftiga och några av dem erbjuder en magnifik havsutsikt mot den ståtliga Öresundsbron.


 

Mat och dryck under konferensen

 

God mat och dryck är viktiga ingredienser för ett lyckat möte! Tillsammans med restauranger som finns i WTC-byggnaderna erbjuder vi lunch, fika, middag och dryck med hög kvalitet för alla typer av möten.

  • På WTC Jungmansgatan finns Restaurang Novel
  • På WTC Skeppsgatan finns Restaurang Variation
  • På WTC Lund bokar vi mat och dryck hos cateringleverantörer

  •  

Moderna boendemöjligheter

 

Vid behov av logi samarbetar vi med Hotel Park Inn by Radisson Malmö, Hotel Radisson Blu Lund samt Hotel Radisson Blu Metropol Helsingborg som alla ligger intill oss. Vi tar en första kontakt med hotellet, därefter sker all kontakt samt betalning direkt med dem.  

 

Fokus på service

 

Vår personal finns tillgänglig och hjälper er att få en lyckad konferens. Behöver ni hjälp med teknik och annan marktjänstgöring finns vi här för er.

 

Förfrågningar och bokningar:

 

Ring 0200-160200 eller maila oss
Malmö: meetings@wtcmalmo.se  
Lund: meetings@wtclund.se