Där människor möts skapas nya idéer och affärer

För företag som har handel i fokus och som söker sig till ett större sammanhang för att ta nästa steg på tillväxtresan, är Word Trade Center ett självklart val. WTC konceptet bygger på “shared economy” där företag blir sammanlänkade genom World Trade Centers Association. Med en mångfald bland företagen som har WTC som sin arbetsplats, kompletteras kompetenser och bidrar till en arbetsplats som främjar affärer.

Ta del av förstklassiga företagstjänster som gemensam reception, konferensavdelning, facility management tjänster, restauranger och medlemskap i WTC Business Club. 

Låt din verksamhet bli del av ett världsomspännande nätverk för handel med över 320 World Trade Centers i 90 länder runt om i världen. 
 

Det perfekta läget

World Trade Center Helsingborg är en filial där vi erbjuder en aktivitetsbaserad arbetsmiljö på bästa kommunikativa läge i Helsingborg.  

WTC Helsingborg är beläget i samma byggnad som hotell Radisson BLU på Carl Krooks gata 18 nära Södra Infarten E4, Malmöleden och övriga kommunikationer, Knutpunkten når du inom bara några minuters gångavstånd.
Är du intresserad av en kontorslösning på WTC Lund eller Helsingborg, kontakta Kommersiell Förvaltare Anja Kvist på 010-470 70 13. 

Klicka här för att komma till kartan.

 

Nytt WTC Helsingborg med sundsläge!

I Helsingborg har vi även påbörjat arbetet med en ny WTC-byggnad längst ut på Oceanpiren. Detta kommer stå klart för inflyttning under 2020. Kontakta vår ansvarige uthyrare Marina Palm för mer information och möjligheter, telefon 010-470 74 52. 

Vill du veta mera om Midrocs övriga lokaler? Klicka här.