Kontorslokaler som ger dig världens affärsmöjligheter

Längst ut på pirspetsen i den nya stadsdelen Oceanhamnen utvecklar Midroc ett nytt World Trade Center. Ett unikt waterfront läge där ditt nya kontor ligger intill havets början och slut.

 

Där människor möts skapas nya idéer och affärer

Med World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen skapar vi nu Helsingborgs bästa mötesplats för internationell handel, där medarbetare, ledare, företag och nätverk kan utvecklas. Vi är nämligen övertygade om att när människor utvecklas och handel växer, växer också företag och välstånd. Med ett unikt läge precis vid kajen kommer 13 kontorsvåningar som förvaltas och ägs av World Trade Center Helsingborg att uppföras. WTC Helsingborg på Oceanpiren beräknas stå färdigt för inflyttning 2021/22.  

 

World Trade Center, mycket mer än kontorslokaler

Inom ramen för World Trade Center arrangeras seminarier, event och utbildningar som rör internationell handel, tillväxt, ledarskap och finansiering. Och med World Trade Center Growth Concept har du möjlighet att börja med en enskild arbetsplats och expandera till ett helt våningsplan.

 

Precis vid vattnet, fem minuters promenad från stationen.

Läget som etableras i Oceanhamnen kommer bli Sveriges hetaste affärsdistrikt. Det är därför ingen slump att Midroc valt att etablera World Trade Center Helsingborg i Oceanhamnen. Oceanhamnen blir en ny stadsdel med kontor och bostäder med butiksytor i bottenplan. En arkitektonisk gång- och cykelbro kommer förbinda stadsdelen med Helsingborg Centralstation och du förflyttar dig på 5 minuter mellan World Trade Center och Stationen.

 

Kontakta mig så berättar jag mer om World Trade Center och vad vi kan erbjuda dig och ditt företag.

 

Uthyrningsansvarig Marina Palm
010-470 74 52  alt. epost