Smarta kontor för smarta företag!

World Trade Center Helsingborg är för närvarande en filial där vi erbjuder en aktivitetsbaserad arbetsmiljö på bästa kommunikativa läge i Helsingborg.

 

Smarta ytor ger kostnadseffektiva lösningar

Vår aktivitetsbaserade kontorsmiljö är uppbyggd för att stödja de olika aktiviteter du företar dig under en arbetsdag.

Här är varje kvadratmeter skräddarsydd för olika typer av arbetsuppgifter: tysta zoner för koncentrerat arbete, mindre sittgrupper för intima möten, ståbord för spontana 5-minuters snack och inspirerande mötesrum för kreativ brainstorming.

 

Smart service gör vardagen enklare

Som hyresgäst har du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster för att göra vardagen så givande och smidig som möjligt för dig och dina besökare. Därför har WTC filialen en bemannad reception och erbjuder virtuell telefonpassning och växeltjänster.

 

Här finns stor gemensam lounge, pentry med tillgång till kaffe/the, mötesrum och aktivitetsbaserade arbetsplatser. Givetvis har du även tillgång till fritt wi-fi, multifunktions skrivare med scanning och kopiering.
I vårt koncept ingår en hög grad av flexibilitet, avseende både kontraktstid och servicenivå.

 

WTC Helsingborg är en perfekt lösning för det mindre företaget som vill finnas med i ett större sammanhang. Kanske ett huvudkontor på annan ort som vill etablera ett regionalt kontor, närmare kunderna? 


Det perfekta läget

World Trade Center Helsingborg är beläget i samma byggnad som hotell Radisson BLU på Carl Krooks gata 18 nära Södra Infarten E4, Malmöleden och övriga kommunikationer, Knutpunkten och Centrum når du inom bara några minuters gångavstånd.
Klicka här för att komma till kartan.

 

Hotellet har restaurang för såväl lunch- som kvällsservering. Det finns goda parkeringsmöjligheter med nybyggt parkeringsgarage i huset med möjlighet att hyra plats och för besöksparkering. I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av service såsom butiker, restauranger, caféer, banker m.m.

 

Vill du veta mera om World Trade Center Helsingborg?

Kontakta vår Kommersiella Förvaltare för WTC Lund och Helsingborg, Anja Kvist på 010- 470 70 13


Vill du veta mera om Midrocs övriga lokaler? Klicka här.