WTC Skeppsgatan

Ett starkt varumärke i historiska kvarter

 

Förra året byggde vi om stora delar av WTC Skeppsgatan. Entréplan har fått en ny utformning, med en välkomnande entré och en helt ny restaurang och café. Men ursprungligen var detta historisk industrimark.

 

Där en av våra byggnader finns, låg en gång Kockums Mekaniska verkstad som tillverkade spårvagnar. Under en lång rad år därefter drev Saab flygplanstillverkning här. Kockums industrier finns i viss mån fortfarande kvar i området, även om merparten av verksamheten idag är nedlagd eller har flyttats.

 

Flexibla möjligheter för både stor & liten

På WTC Skeppsgatan har vi stora möjligheter att hitta flexibla lösningar åt dem som behöver det. I vårt Business Center finns fina nyrenoverade lokaler för både små och medelstora företag.  På plan 3 finns även ett modernt aktivitetsbaserat kontor med möjlighet till både klippkort och månadsabonnemang.

 

Hälsans hus

Med vårt nya gym i bottenplan "Kulan WTC", en stor cykelparkering och Västra Hamnens promenadvänliga omgivningar precis vid vattnet, är WTC Skeppsgatan det perfekta kontoret för hälsa och välbefinnande. Här har både företag och anställda alla möjligheter att växa sunt och hållbart i en spännande internationell miljö.

 

Gör ett sunt val!

Kontakta oss så berättar vi mer om World Trade Center och vad vi kan erbjuda dig och ditt företag!

 

Rickard Cedervall, 010-470 74 23
Uthyrningsansvarig
rickard.cedervall@midroc.se

 

Isabelle Wendelin, 010-470 70 12
Kommersiell förvaltare, Skeppsgatan Malmö
isabelle.wendelin@wtcmalmo.se