Bli medlem i WTC Club!

Alla våra hyresgäster blir per automatik medlemmar i WTC Club. Som medlem får du och ditt företag tillgång till ett brett utbud av tjänster och generösa rabattavtal.


Via WTC Club får du tillgång till både kunskap och nätverk. Vi ordnar regelbundet utbildningar, seminarier, affärsresor och medlemsträffar för våra medlemmar på teman inom tillväxt, handel, ledarskap och finansiering. Allt för att underlätta ditt företagande! 

Som medlem ges du också möjlighet att nyttja tjänster och faciliteter till rabatterade priser på andra World Trade Centers i Norden, Europa och Världen.


Förmånsrabatterna innebär upp till ca 35% rabatt på t ex taxiresor, bilpool med miljöfordon, drivmedel, kontorsmaterial, banktjänster,  hotellboende, terminalglasögon samt frakt-och transporttjänster. Allt för att ni ska kunna fokusera på er verksamhet och spara både tid och pengar på det där andra!  


För mer information vänligen kontakta wtcclub@wtcmalmo.se eller för lediga lokaler, kontakta respektive ansvarig förvaltare!

 

Välkommen som medlem!