Välutrustade kontor med hög service

Business Center på World Trade Center erbjuder fräscha och välutrustade kontor och arbetsplatser för företag i alla branscher. De yteffektiva kontoren har hög service och flexibla hyresvillkor, allt utformat för att täcka dina behov av mindre lokaler, oberoende av storleken på ditt företag.


Som hyresgäst i vårt Business Center delar du gemensamma ytor som reception, lobby, möteslokaler, kök och fikarum med övriga hyresgäster på ditt våningsplan. Därmed får du även tillgång till det stora kontorets fördelar utan att själv behöva stå för hela kostnaden. En både kostnadseffektiv och flexibel lösning.


Basutbud i hyran

I din hyra ingår vissa bastjänster som till exempel reducerat pris på medlemskap i WTC Club, tillgång till vår bemannade reception, städning av kontorslokaler samt förberedelse för telefoni och bredband. Vår reception kan hjälpa dig med det mesta och bland husets övriga hyresgäster hittar du kanske framtida samarbetspartners?


Enbart adress eller en enstaka arbetsplats?

Vill du inte ha ett eget kontor erbjuder vi även postboxservice eller enstaka arbetsplatser i vårt aktivitetsbaserade kontor. Väx in i vårt koncept och etablera dig hos oss i den takt som passar dig. Vi erbjuder flexibla hyresavtal som gör det enkelt för ditt företag att både växa och minska efter behov.


För en plats i vårt Business Center kontakta:

010-470 74 36 eller vår växel på 040-627 11 00.
Du når oss även via e-post

Vill du hellre att vi kontaktar dig?  

Ladda ner områdesplan